DEMBINSZKY UTCA

Amennyire kicsi volt a Dembinszky utcai lakás, akkora kihívást jelentett benne az, hogy a világ leglehetetlenebb elrendezéséből élhető tereket varázsoljunk.

Az épület maga 1898-ban épült, így a jelenlegi lakások rengeteg átalakításon mentek keresztül az eredeti állapotukhoz képest. Többek között a mellékhelyiségek is csak sokkal később kerültek be a lakásokba - korábban a folyosó végén kaptak helyet. Ebben a lakásban a toalett az egyik ablakkal szembe került (?), egy ötven centis fal mögé rejtve.

A fentiekből adódóan a tulajdonos kérésére először az egész lakást felújítottuk, átalakítottuk: a korábbi, hosszú konyhát elfeleztük, és ide áthelyeztük a fürdőszobát. A két helyiség közé betettünk egy hatalmas ablakot, hogy a fürdőszoba is kaphasson természetest fényt. Azzal pedig, hogy a régi fürdőszoba falát megnyitottuk, mindhárom ablak láthatóvá vált - ez tette ezt a kis lakást igazán unikálissá!

 

A lakás berendezésére azért nem került sor, mert még előtte bérbe vették. Covid idején, a rekord alacsony bérleti díjak mellett, ez a kis lakás 4 nap alatt megtalálta bérlőjét, ráadásul 2019-es áron.

Fotók a kész projektről

Előtte-utána képek

IMG_0448.JPG
_INM5281.jpg
IMG_0451.JPG
_INM5279.jpg
IMG_0450.JPG
_INM5314.jpg
IMG_0452.JPG
_INM5290.jpg