SZOLGÁLTATÁSOK

Ha lakást szeretnél eladni/kiadni

Home staging

 

Home stager-ként igen sokat hozzá tudok ahhoz tenni, hogy a lakás a lehető leggyorsabban és a lehető legmagasabb áron találjon gazdára a piacon. Akár befektetésre vásároltad az ingatlant, akár a sajátodat szeretnéd eladni, segítek felkészíteni azt az eladásra!

Előtte-utána képek

IMG_1279.JPG
_INM7287.jpg

Ha lakást szeretnél felújítani

Tanácsadás és kivitelezés

 

Ha az ember rutinos felújító, ismeri az adott ingatlan vásárlói közönségének igényeit, és még megbízható brigádja is van, nem kell megijednie a felújítandó lakásoktól. Sokszor jobban megéri beleölni pár hónapot és pár milliót egy ingatlan felújításába, mint simán tovább adni rajta (vagy felújítottat venni). A tervezéstől, a kivitelezésig minden részletét vállalom a lakásfelújításnak.

Előtte-utána képek

IMG_0448.JPG
_INM5281.jpg

Ha lakást szeretnél venni

Ingatlan felkutatása

 

Ha már tudjuk, hogy mi a cél, azt is tudjuk, hogy mit keresünk. Igen ám, de megtalálni a megfelelő lakást, megfelelő helyen, de leginkább megfelelő áron, sok idő és sok energia - igazából teljes embert kíván. Én boldogan böngészem helyetted az internetet, megyek el személyesen megnézni a lakásokat és mozgosítom az ingatlanos kapcsolatrendszeremet is, hogy azokhoz a lakásokhoz is hozzáférjünk, melyek anélkül cserélnek gazdát, hogy a piacra kerülnének. 

Ha befektetnél, de nem tudod, mibe

Tanácsadás

 

Nem mindegy, hogy mi a célod: magadnak keresel lakást? Vagy kiadásra? Hosszú távon megtartanád, vagy inkább folyamatosan cserélnéd őket? Vannak kerületek, ahol az árak gyorsan változnak, míg máshol hosszú távon is megőrzik az ingatlanok az értéküket. Bizonyos lakásokat gyorsan ki lehet adni, míg másokat inkább tovább értékesíteni érdemes.  Ha úgy döntesz, hogy ingatlanba fektetnél, segítek kitalálni, hogy milyen irányba indulj!